dijous, 3 de febrer del 2011

REVOLUCIÓ FARAÒNICA !

Aquesta imatge diu molt de lo que esta passant ara mateix a Egipte.. ara porto uns dies escoltant per la tele per les tertúlies de la radio.. barbaritats .. lo que no arribo a entendre son dos coses :

• La primera es, si volem un mon àrab democràtic (un tema que preocupa molt a occident) perquè tenim por de que si es fan eleccions democràtiques a Egipte o a Tunísia.. trobar-nos al poder algun partit islamista... fins ara no han tingut mai cap oportunitat en cap país, tot lo contrari, d’entrada se els ha taxat de integrisme de radicalisme de tortura a la dona ... però si el poble vol que el governin islamistes ? hi creiem en la democràcia? I nomes en la democràcia a favor dels interessos ?

• La segona es el desprestigi i el insult a la inteligencia de dona musulmana "revolucionaria" afegeix-ho aquesta etiqueta perquè es certa, ara s'ha insultat molt a la intel·ligència de la dona musulmana, se l'ha taxat de moltes coses .. però un altre vegada mes, ens mostra que no es aixis ... que ella també,es el canvi.

Ara torno a la foto,

La "comunitat internacional" està aterroritzada pel gir dels esdeveniments. Pres per sorpresa, EUA ha estat un espectador durant les últimes setmanes, quan la gent va sortir als carrers de Tunísia i Egipte. Washington entén molt bé que els esdeveniments d'Egipte tindran conseqüències de llarg abast en altres països de la regió.

Els nord-americans i els europeus ara estan instant a Mubarak al fet que refrene l'ús de la violència contra els manifestants desarmats i al fet que treballi per crear les condicions per a unes eleccions lliures i justes. EUA li va dir a Mubarak el dissabte que no era suficient "tornar a barrejar les cartes" amb una remodelació del govern, i ho va pressionar perquè realitzi una "veritable reforma".

"El Govern egipci no pot tornar a barrejar les cartes i després seguir en les seves ",

ARA La veritable "preocupació" a Washington, Londres, París i Berlín és que els imperialistes s'enfronten a un col·lapse catastròfic de totes les seves estratègies per controlar l'Orient Mitjà i els seus enormes recursos.

El "paper equilibrat" i el "plantejament moderat" de Hosni Mubarak, va consistir en el suport descarat de les polítiques dels imperialistes. Per això era un aliat inestimable dels EUA i Israel. Per això estan desesperats per mantenir-ho. Però ja han fracassat. Cap força a la Terra pot salvar-ho ara.

El any que vaig anar a Egipte ho vaig tindre molt clar , els que han aixecat les piràmides els temples Karnak ... tot un imperi qualsevol dia tornaran a canviar el mon, i espero no equivocar-me. Visca la revolució !!

PD: la foto diu amb árab , la ultima hora del govern Mobarak – Sortida

5 comentaris:

Anònim ha dit...

El llamado integrismo islámico no es más que uno de los artificios que Occidente utiliza para perpetuar y si es posible incrementar sus privilegios, casi siempre de naturaleza económica, en los países árabes. Es el mismo artificio utilizado no hace mucho con los países del "telón de acero" en la época de la guerra fría y se sigue utilizando en la actualidad con, por ejemplo, Castro, Chávez o Morales en Latinoamérica. Se trata básicamente de demonizar, de señalar como enemigo a cualquier poder que pretenda obstaculizar la expansión de la explotación económica de Occidente en el mundo. Se trata de impedir a toda costa que la justicia social impere por el muno.

Obam

zel ha dit...

El que passa a orient, és culpa, en bona part dels occidentals, així que ja era hora que el poble desperti.
Una abraçada!

Anònim ha dit...

m'agrada exactament com vostè rebrà el seu nivell al llarg

Karim Sabni el Garraf ha dit...

hola anònim, no t'he entes ?

Anònim ha dit...

I wanted to thank you for this nice learn!! I positively having fun with each little bit of it I have you bookmarked to check out new stuff you submit