dimarts, 24 de juny del 2008

15 Anys Fen AMIC's

Benvolguts/es amics i amigues,

Des de l'Associació d'Ajuda Mútua d'Immigrants a Catalunya, desprès de 15 anys treballant temes d'immigració i estar al capdavant de totes les lluites sobre tot a nivell de Catalunya per les injustícies que pateixen els col·lectius immigrats ja en tocava celebrar amb vosaltres el nostre aniversari, i per això li fem arribar la nostra invitació per passar amb nosaltres el 15é aniversari de AMIC-UGT de Catalunya.

El dia 28 de Juny en la Plaça del Rei, Barcelona (molt prop del metre L4 Jaume Primer).

15 ANYS FENT AMICs! Haurà música, danses i degustacions del món. Convidem a tots i totes, amics i familiars a participar d'aquesta festa totalment gratis.Carpa d'associacions. En la mateixa plaça del Rei situarem l'espai de trobada i diàleg per a les entitats, on podran fer difusió de la seva cultura i de les seves activitats. També hi haurà una carpa infantil, on els més petits podran divertir-se pintant, jugant i gaudint de contes del món.

Carpa AMIC- exposició fotogràfica 15 anys fent AMICs! Escenari musical: presentació dels grups: danses de Bangla Desh, Solda Zafor (hip hop senegalès), Dorban (rock), Rosega Prim & the Wild, Style Band (reagge), cor de dones pakistán, Raganat (flamenc-fusió, rumba, salsa), danses bolivianes- Ballet Tinkuna, El Pati (rock català).

esteu tots convidats a la nostra festa i la vostra .

1 comentari:

Estela ha dit...

No tenia noticia d´aquest esdeveniment Karim,i veig que és aquesta tarda! llàstima,espero que gaudiu molt i vagi tot molt bé. Suposo que estaràs content de la iniciativa a Girona ciutat de promoure la nit per tothom sense discriminació racial als locals.Ho trobo genial,per que aquí a l´Estartit a dues discoteques prohibeixen l´entrada als marroquins només pel fet de ser-ho.Ho trobo realment racista i penós.una abraçada, amic.