dimecres, 26 de setembre del 2012

El dret a protestar? la Llibertat d'expressió i la llibertat de reunió i manifestació ...




Reunir-se amb els altres i expressar públicament una opinió és una de les bases de la “nostra” democràcia. Sense això, quina forma d'expressar les nostres idees  ens queda? Com exigim als nostres “funcionaris” electes les responsabilitats que comporta la seva elecció?

La llibertat de reunió i de manifestació, es legitima, independentment de la finalitat de la reunió o la manifestació . Això inclou  i implica: desfilades, manifestacions i concentracions per protestar en contra d'un govern o de fer valer la opinió dels manifestants. Aquestes dues llibertats garanteixen el dret d'un ciutadà a tenir una veu en públic,  sense que el propi Estat posi pals a les rodes.

fins fa poc ens ensenyaven els mitjans de comunicació espanyols i catalans... alguns reportatges de països que prohibeixen als seus ciutadans a manifestar-se pacíficament i no. Tal prohibició la veiem com una forma inacceptable de càstig a aquestes poblacions la majoria “3er Mundistes”.

Ara molts de vosaltres direu: que això ho sabem tots i totes, jo ho faig perquè alguns ahir a Madrid un altre vegada s’ha oblidat de que no poden repartir a tort i dret sense cap motiu i amb tota la impunitat del mon, impedint el exercici d’un ret fonamental... i els que manen fer això, també son responsables i han d’assumir les seves responsabilitats davant d’aquestes atrocitats que els ordenen fer.

Escric aquestes llinyes per recordar a aquest incompetents de que La llibertat d'expressió i la llibertat de reunir-se i manifestar-se pacíficament són drets fonamentals protegits per la Carta de Drets i Llibertats.

Desobediència civil ja !!!